A doTERRA világa

A Vállalat

Mit jelent a doTERRA?

Célkitűzése az illóolajok életnövelő előnyei révén, hogy egy cseppenként, egy emberként, egy közösségként változtassa meg a világot!

A 2008-ban, egészségügyi és üzleti szakemberekből álló csapat, miután meglátta az értékes források felhasználásának hihetetlen előnyeit, megalapította a doTERRA -t, amelynek jelentése: "A Föld ajándéka". Küldetése kezdettől fogva az volt, hogy a legjobb minőségű illóolajokat megossza a világgal, azokkal, akik addig semmit sem tudtak az esszenciális olajokról, egészen azokig, akik igazi szakértőnek számítanak ezen a területen.

Az első akadály, amelyet le kellett küzdeniük, az volt, hogy minőségi színvonalat állapítsanak meg egy olyan iparágban, amelyen még soha nem volt ilyen. A doTERRA alapítói elkötelezték magukat, hogy csak a legtisztább, legjobb minőségű illóolajokat biztosítják.

Ma a doTERRA többet jelent, mint "a Föld ajándéka". Wellnesst, gyógyulást és reményt jelent.

Több mint ötmillió doTERRA Wellness szószólónak és vásárlónak gyárt, tesztel, és forgalmaz illóolajokat és kapcsolódó termékeket. A vállalati termékeket 18 nemzetközi piacon értékesítik.

Miért a doTERRA?

 • Élettani kutatás: Az illóolajipar vezetőjeként a doTERRA, az illóolajokkal kapcsolatos klinikai kutatások élén jár, befektet a kutatásba és a tesztelésbe, hogy továbbra is az illóolaj-tudomány élvonalában maradjon. A világ legnépszerűbb kutatóintézeteivel, kórházaival és egyetemeivel és független intézményeivel együttműködve.
 • Egészségügyi klinikákat építenek, amelyek ötvözik mind a hagyományos, mind a holisztikus orvoslást.
 • Kiemelt fontosságúnak tartják a környezet védelmét a gyártási folyamat során, valamint az összes betakarító és termelő méltányos elbánását.
 • Adományozó: doTERRA Healing Hands Alapítvány ® jött létre, amely segít támogatni az iskolák, egészségügyi klinikák, képzési létesítmények és tiszta vízrendszerek finanszírozását és építését.
 • A doTERRA Gyógyító Kezek Alapítvány számos más szervezettel is együttműködik a katasztrófa-elhárítás támogatása-, az emberkereskedelem elleni megelőzés-, mentés és rehabilitáció-, valamint mikrohitel programok, és női higiénés oktatás érdekében.

Minden doTERRA által értékesített esszenciális olaj:

 • 100% tisztaságú és terápiás minőségű, amelyeket kizárólag növényből nyernek ki.
 • A koncentráció következtében egy csepp illóolaj terápiás teljesítménye 50-70-szer nagyobb, mint a növényé.
 • Felelősségteljes és fenntartható forrásból származik, A doTERRA a világ minden tájáról, a legjobb növények és szakképzett betakarítók segítségével biztosítja, hogy minden üveg olaj a legjobb minőségű legyen.
 • Kompromisszumok nélkül, csak a legjobb minőségű illóolajokat állítják elő - a költségektől függetlenül,
 • Kizárólag 100%-os tisztaság és megbízhatóság, tesztelési tanúsítvány: CPTG™ (Certified Pure Therapy Grade ® - Tanúsított Tiszta Terápiás Minőségű). Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaznak töltőanyagokat, hígítót, egyéb mesterséges összetevőt, vagy éppen a rettegett növény védőszereket. Kémiai összetételük pedig a legapróbb részletekig ellenőrzött. Az illóolaj tisztasága a legfontosabb jellemzője. Ha egy illóolajat hamisítanak vagy szennyeznek, akkor kevésbé hatékony, sőt veszélyes is lehet. Az üvegen szereplő CPTG™ címke, az illóolaj minőségi igazolványa, mely azonosítószámmal megtekinthető az olaj életútja, valamint a harmadik fél általi tesztelési eredményei.
 • Hála az sok tesztelésnek, a dōTERRA illóolajoknak nincsenek mellékhatásaik sem! Átlagosan 176 elemzés történik egyetlen olaj élettartamáról.
 • Nem gyógyszerek, ám olyan a világban egyedülálló szabadalmaztatott kevert olajok és olaj alapú készítmények, melyek az emberek mindennapos egészségügyi problémáinak kezelésére is tökéletesen alkalmasak!
 • Meglehetősen gazdaságosak is, hiszen nagy tisztaságuk és hatóanyag tartalmuk miatt, alkalmanként 2-3 csepp szükséges csupán belőlük!

Az esszenciális olajok nagyszerű előnyeivel kapcsolatosan személyes tapasztalatai révén, Ön is meg fogja érteni, hogyan forradalmasítja a dōTERRA™ a családok jóllétét.

Ne elégedjen meg csak a legjobbal, válassza a dōTERRA illóolajait!


Az oldalon megjelenített információk fő forrásai: doterra.com/ doterraeveryday.eu/ https://sourcetoyou.com/en

© 2020 Cseppnyi Csodák / Szeretettel komponálva. Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!